Word ook het emotie-eten de baas bij de Emotie-eten de baas specialist©

  

Emotie-eten

Je hebt je vandaag zo goed aan je strenge dieet gehouden. Ook al heb je een drukke dag op het werk. Zo, nu naar de opvang om de kinderen op te halen, gauw naar huis om te koken en je kroost in bed te stoppen. Gauw nog even een stofzuiger door het huis en dan om half 9 plof je eindelijk, uitgeput op de bank. Zo, die dag heb je maar weer mooi overleefd. Eigenlijk heb je wel wat lekkers verdiend. Je probeert natuurlijk af te vallen, maar nu ben je echt te moe om je daarmee bezig te houden. Lag er niet nog wat chocolade-ijs in de vriezer? 
Na het zoete ijs heb je toch behoeft aan wat hartigs. Even kijken in de koelkast. Lekker, er ligt nog wat leverworst en je neemt er wat plakjes van. Als je dan toch in de keuken bent, besef je dat er nog een halve zak paprikachips is. Staand aan het aanrecht prop je die gauw naar binnen. Dan lijkt het minder erg. Als je daarna weer op de bank zit, ben je nog vermoeider dan daarvoor. Te moe om nog naar de sportschool te gaan, wat je vanavond eigenlijk gepland had. Ook voelt het niet zo lekker, die opgeblazen buik. Pff. Morgen begin je wel weer met lijnen! Maar dan misschien wel wat strenger, om je eetbui te compenseren en je wat minder schuldig te voelen. 
Ergens weet je wel dat dit niet goed is. Maar het lukt je niet je aan je dieet te houden. Je hebt er eigenlijk al best veel geprobeerd. Van de diëtist had je ook een lijstje gekregen met wat wel en niet goed voor je is. Magere yoghurt, fruit, volkoren producten; het voedingsadvies zit wel in je hoofd, maar zodra jij je

  • moe
  • boos
  • gefrustreerd
  • uitgeput
  • alleen 

voelt, wil je gewoon eten. Het liefst zoete of vette dingen. Ze geven je op dat moment vervulling. 
Loop je hier nou telkens tegenaan? Dat hoeft niet meer, je kunt er wat aan doen! 

 

Intensief traject Emotie-eten de baas

Speciaal voor mensen die last hebben van emotie-eten en het nu serieus willen aanpakken, is er een pakket met intensieve begeleiding. Tijdens dit traject van 3 maanden werken we met het 7-stappenplan van Emotie-eten de baas. 

Je krijgt advies op maat, je maakt doelen en plannen en je onderneemt actie! Je gaat aan de slag met het doorbreken van onderliggende patronen en je hoeft geen dieet te volgen.

 

Dit traject is inclusief

  • een gratis intakegesprek
  • 6 consulten van ca. 45 minuten
  • tussentijds contact via mail, whatsapp of telefoon
  • een persoonlijke informatiemap die tijdens het traject wordt bijgevuld
  • het boek 'Liefde in plaats van chocola'


Indien je na de intake instemt met dit intensieve traject, tekenen wij samen een overeenkomst. Hiermee stem je ook in met de vooruitbetaling van de kosten van €475 euro. Eventueel kan ik helpen uitzoeken of je een deel vergoed kan krijgen. 

We plannen dan de 6 afspraken alvast in, gemiddeld een afspraak om de week. Daarnaast mail of app je mij 1x per week tussendoor je voortgang of huiswerkopdracht, je vragen of andere dingen waar je tegenaan loopt.

Ben je enthousiast geworden door deze aanpak? Neem dan contact op en kom dan gratis en vrijblijvend kennismaken.  


Test jezelf

Wil je weten of je last hebt van Emotie-eten of Verleidingseten, of misschien wel van allebei? Vul dan onderstaande test in.