Welkom bij Eigenwijs Afvallen in Zuidwolde

Coaching bij overgewicht en emotie-eten


Klantenstop
Op dit moment geldt er een klantenstop voor nieuwe klanten. Houdt de website in de gaten voor meer informatie of wijzigingen.

Wil je graag afvallen en controle over je eetgedrag? Weet je best wat gezond is maar ga je snoepen, snaaien en snacken als je niet lekker in je vel zit? Stop dan met diëten, lijnen en jojoën en maak een nieuwe start bij Eigenwijs Afvallen. Hier werk je op een verantwoorde manier aan een blijvend gezond eetpatroon. Ik geef je een voedingsadvies en begeleid je bij het aanbrengen van structuur in je eetpatroon. Je gaat gewoon, lekker en gezond eten. Je leert in stappen omgaan met het emotie-eten dus je hoeft je gevoelens niet meer weg te stoppen met snoepen en snaaien. Je mag Eigenwijs zijn en hoeft geen diëten, lijstjes en recepten op te volgen! 


Wat is emotie-eten ?

Het wegstoppen of het dempen van je gevoelens (emoties) onder een laag eten. Of het nou een pak koekjes is, een zak chips of een boterham met veel hagelslag. Of je je nou bewust bent van deze emoties of niet. Achteraf voel je je misschien schuldig, of boos op jezelf. 

 

Over mij

In 1999 heb ik de Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Na in de thuiszorg en het bedrijfsleven als diëtist maar ook commercieel te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 dat ik eigenwijs genoeg was om zelfstandig verder te gaan met een diëtistenpraktijk. 

In augustus 2018 ben ik verhuisd naar Zuidwolde, waar ik mijn praktijk heb voortgezet. Mijn hart ligt bij het coachen van volwassenen die graag hun eetgedrag willen veranderen. 

Ik heb nascholingen gevolgd op het gebied van emotie-eten en coaching. Vanaf 1 januari 2022 ben ik Emotie-eten de baas specialist© van www.emotie-etendebaas.nl. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NvD) en ik sta ingeschreven in het diplomaregister voor Paramedici onder nummer: 19902132789. Eigenwijs Afvallen staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 64880109. 


Voor wie?

Mijn begeleiding is geschikt voor mensen die:
 

  • overgewicht hebben, 
  • een paar kilo willen afvallen,
  • last hebben van emotie-eten (met of zonder overgewicht),
  • het jojo-effect ondervinden,
  • in een vicieuze cirkel zitten van streng lijnen-alles er weer bij eten,
  • een alles-of-nietshouding hebben ten opzichte van eten,
  • geen nee kunnen zeggen (verleidings-eten).


Nieuwsgierig geworden?
 

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken in Zuidwolde.