Nieuws van Eigenwijs Afvallen

Klantenstop

Op dit moment geldt er een klantenstop voor nieuwe klanten. Houdt de website in de gaten voor meer informatie of wijzigingen.


Emotie-eten de baas specialist©

Diëtist ben ik al sinds eind vorige eeuw ;-) en sinds 1 januari 2022 ben ik Emotie-eten de baas specialist©. Hierbij hoort een speciaal intensief pakket om het emotie-eten aan te pakken. Kijk op deze pagina voor meer informatie!


Test jezelf!

Ben je een Emotie-eter of een Verleidingseter? Of misschien wel allebei? 

Download hier de test of vul hem online in op emotie-etendebaas.nl.


Anti-dieetdag

Op 6 mei is het Anti-dieetdag. Betekent dit dat je 'los mag gaan' en daarna weer moet lijnen? Dat lijkt mij niet de bedoeling. 

Op Anti-dieetdag staan we stil bij de gevaren van strenge diëten. Populaire diëten doen misschien wat ze beloven: in korte tijd verlies je veel kilo’s. Maar op lange termijn zijn ze teleurstellend: je krijgt een tekort aan voedingsstoffen en komt juist meer aan wanneer je stopt met het dieet.

Streng lijnen is lastig vol te houden en je verandert niet echt je eetgedrag. Wil jij op een verantwoorde manier werken aan een blijvend gezond eetpatroon en spreekt afvallen zonder dieet je aan? Kom dan naar Eigenwijs Afvallen. Ik begeleid je bij het aanbrengen van structuur in je eetpatroon. Je gaat gewoon eten en leert in stappen om te gaan met het emotie-eten. Je hoeft je gevoelens niet meer weg te stoppen met snoepen en snaaien. Dit kan uitdagender zijn dan aan weer een nieuw dieet beginnen, maar je verandert wel datgene waar het om gaat: je eigen eetgedrag.

Ik wens je toe dat je geen enkele dag van het jaar hoeft te diëten. Anders en positiever omgaan met eten, leren waar je naar hongert en hierdoor geen dieet nodig hebben, hoe klinkt dat?